DIERENPENSION HEERENVEEN GAAT 15/1 SLUITEN!
Na 12,5 jaar met heel veel plezier voor uw dier(en) te hebben gezorgd, gaat Dierenpension Heerenveen sluiten.

Kattenfoto katten

In onze cattery is plaats voor 40 katten. Wanneer uw kat voor de eerste keer bij ons komt logeren, gaat hij/zij in een eigen kennel, zodat wij kunnen observeren of uw dier eet. Blijkt dat hij/zij zich snel thuis voelt en goed de etensbak leegeet, dan kunnen wij de kat plaatsen in een kattenkamer. In deze ruimte zijn krabpalen en hangmanden aanwezig

De dieren hebben de gehele dag vers drinkwater en brokjes tot hun beschikking. Heeft uw kat bijvoorbeeld dieetvoer of blikvoer, dan vragen wij u dat mee te nemen. De katten worden in het hoogseizoen éénmaal per week uitgebreid gekamd. Vaker is ook mogelijk, dit zullen wij dan met u overleggen.

Inentingen

De entingen Kattenziekte en Niesziekte zijn verplicht als uw dier in ons pension komt logeren. Deze entingen moeten minimaal twee weken voor aankomst zijn gegeven en mogen maximaal een jaar oud zijn.

Niet gecastreerde katers kunnen wij aannemen totdat zij een half jaar oud zijn. Hierna moeten katers gecastreerd zijn om bij ons te kunnen verblijven.

 

honden img

Honden
Wij kunnen 60 honden opvangen. Iedere hond heeft een eigen verblijf met airconditioning en wordt dagelijks met ‘in de roedel passende’ vrienden uitgelaten op twee speciaal daarvoor ingerichte speelvelden.

honden img

Katten
In onze cattery is plaats voor 40 katten. Wanneer uw kat voor de eerste keer komt logeren, gaat hij/zij in een eigen kennel. Zo kunnen wij observeren of uw dier eet en zich snel thuis voelt.

honden img

Kleine Huisdieren
Voor uw kleine huisdieren, zoals konijnen, knagers en vogels hebben wij een eigen opvangruimte, dat in de winter verwarmd is. Wij vragen u voor het dier het eigen hok of kooi en eigen voer mee te nemen.

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag:
10.00 tot 12.00 uur en 17.00 tot 18.00 uur

Zon- en feestdagen: 16.00 tot 17.00 uur, 1e kerstdag zijn wij voor het halen en brengen van uw huisdier gesloten.

Kijkuren: woensdag en zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Graag eerst bellen voor afspraak!

T (0513)  52 93 93  
M 06 ­- 52 67 94 76­