DIERENPENSION HEERENVEEN GAAT 15/1 SLUITEN!
Na 12,5 jaar met heel veel plezier voor uw dier(en) te hebben gezorgd, gaat Dierenpension Heerenveen sluiten.

Hondenfoto honden

 

VOL!

Van 30 december t/m 1 januari zitten we voor de honden vol.

Wij kunnen 60 honden opvangen. Iedere hond heeft een eigen verblijf met airconditioning en wordt dagelijks met ‘in de roedel passende’ vrienden uitgelaten op twee speciaal daarvoor ingerichte speelvelden. Hierna gaan de dieren terug naar hun inmiddels schoongemaakt verblijf om te eten. Wij voeren ze tweemaal daags met hoogwaardig voer, afgestemd op het dier. Indien u wenst dat uw hond zijn eigen merk voer krijgt (i.v.m. dieet), dan vragen wij u dit zelf mee te nemen. Uiteraard is er de hele dag vers drinkwater aanwezig.

In het hoogseizoen wordt uw hond éénmaal per week uitgebreid geborsteld. Wilt u dit vaker, dan kunnen wij daar voor zorgen. Van tevoren zullen wij daar prijsafspraken over maken met u. 

Loopse teven kunnen een probleem zijn in een pension. Neem in geval van het vermoeden van loopsheid tijdens het pensionverblijf contact met ons op, of met uw dierenarts. In vakantieperiodes zijn loopse teven echter niet welkom. Buiten de drukke periodes verzoeken wij u contact met ons op te nemen om te overleggen of pensionverblijf mogelijk is.

Als de honden gebracht worden, moeten ze aangelijnd zijn. Bij het brengen krijgt het baasje de halsband met riem weer mee naar huis.

Inentingen

De entingen Cocktail-injectie (Nummer 3 t/m 7) en Kennelhoest (Nummer 8, Bordetella) zijn verplicht als uw dier in ons pension komt logeren. Deze entingen moeten minimaal twee weken voor aankomst zijn gegeven en mogen maximaal een jaar oud zijn.

Extra service

Gedragstherapeute
Aan ons pension is een gedragstherapeute verbonden. Op professionele wijze zijn zij bezig met opvoeding van pups, pubers en volwassen honden en begeleiding van probleemgedrag van honden en katten. Ze zijn bovendien gediplomeerd gevorderd kynologisch instructeur en kynologisch gedragstherapeut. Voor meer informatie klik hier om naar de website te gaan.

Trimsalon
Zo is er ook een trimster aan ons pension verbonden. Zij draagt zorg voor een complete vachtverzorging van uw huisdier. Zij is rijksgediplomeerd en aangesloten bij de Algemene Belangenvereniging voor het HondentoiletteerBedrijf (ABHB). Wellicht een leuk idee: uw hond getrimd en gewassen terug te krijgen! Voor meer informatie klik hier om de website te bekijken.

 

honden img

Honden
Wij kunnen 60 honden opvangen. Iedere hond heeft een eigen verblijf met airconditioning en wordt dagelijks met ‘in de roedel passende’ vrienden uitgelaten op twee speciaal daarvoor ingerichte speelvelden.

honden img

Katten
In onze cattery is plaats voor 40 katten. Wanneer uw kat voor de eerste keer komt logeren, gaat hij/zij in een eigen kennel. Zo kunnen wij observeren of uw dier eet en zich snel thuis voelt.

honden img

Kleine Huisdieren
Voor uw kleine huisdieren, zoals konijnen, knagers en vogels hebben wij een eigen opvangruimte, dat in de winter verwarmd is. Wij vragen u voor het dier het eigen hok of kooi en eigen voer mee te nemen.

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag:
10.00 tot 12.00 uur en 17.00 tot 18.00 uur

Zon- en feestdagen: 16.00 tot 17.00 uur, 1e kerstdag zijn wij voor het halen en brengen van uw huisdier gesloten.

Kijkuren: woensdag en zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur. Graag eerst bellen voor afspraak!

T (0513)  52 93 93  
M 06 ­- 52 67 94 76­